Coaching

Mijn specialiteit als coach is persoonlijke ontwikkeling en groei. In die context bied ik zowel Human Design Coaching als High Performance Coaching aan.

Human Design Coaching Particulier & Zakelijk

Als Human Design Coach luister ik eerst en vooral naar je vraag en je verhaal. Dan nemen we samen wat afstand en onderzoeken we jouw functioneren aan de hand van jouw Human Design Chart. Hoe neem je beslissingen? Hoe reageer je op dingen? En wat maakt dat je dit zo doet? Wat zit er onder het wateroppervlak? Ik geef je een overzicht van de belangrijkste gegevens in je chart, waarna we samen dieper kunnen ingaan op het onderwerp in kwestie. We komen hiervoor één, maximaal 2 keer bij elkaar. Het gesprek wordt opgenomen zodat je er later nog eens op je gemak naar kunt luisteren.

Human Design is een erg handig instrument om patronen te helpen ontdekken en vast te stellen waar de sleutel tot transformatie zit. Het is zowel geschikt voor particuliere issues als in een zakelijke context.*

Een Human Design Coachinggesprek duurt anderhalf uur en kost 125 €, inclusief digitale opname. Plaats: Zaandam

High Performance Coaching Zakelijk

Als High Performance Coach ondersteun ik leidinggevenden in bedrijven en organisaties in hun wens om hun persoonlijke groeimogelijkheden te onderzoeken en/of een volgende stap te zetten in hun carrière. Wat zijn onontgonnen talenten? Welke vaardigheden kun je verder ontwikkelen? Via gesprekken, oefeningen en gerichte vragen komen we samen tot antwoorden.

Kosten, Frequentie & Plaats: op maat

Enkele typische vragen van klanten, zowel zakelijk als particulier:

“Ik wil krachtiger kunnen functioneren als leider binnen mijn team, hoe ga ik dat doen?”

“Ik vind het verschrikkelijk moeilijk om confrontaties aan te gaan en zou daar graag iets aan doen.”

“Op welke manier kan ik communiceren in mijn werk- en privérelaties zonder dat daar misverstanden uit voortkomen?”