Workshops

Human Design: Living Your Design Workshops

Human Design heeft je nieuwsgierig gemaakt en je wilt een stap verder? Na je reading bij een Human Design Analyst*  kun je bij mij een Living Your Design Workshop volgen. Dit is een verdergaande kennismaking met Human Design, waarbij we 2 dagen lang dieper ingaan op een aantal dimensies van het systeem, met name de types en de centra. Geen saaie theorie, maar een combinatie van kennis, interactie en experiment.

Kosten: 275 €
Eerstvolgende data & plaats: zie agenda

Human Design: Ontmoet je Type Workshops

Een avond doorbrengen met mensen van je eigen type kan bijzonder verhelderend zijn. Door ervaringen, verhalen en praktische tips uit te wisselen, leer je van en met elkaar. Bij deze workshops zijn altijd collega Human Design specialisten aanwezig van het type in kwestie die al langer in dit experiment staan.

Kosten: €  25,00
Eerstvolgende data & plaats: zie agenda
Weten wat je type is? Vraag hier je gratis chart aan

Talentworkshops

We hebben allemaal vele kwaliteiten en we hebben één specifiek talent. Een talent waarin je volledig expert en uniek bent en waarin je je onderscheidt van de ander. Met dit talent word je geboren en je vindt het heel gewoon. Je bent je er echter niet altijd van bewust. Soms omdat je ego ervoor zit, soms omdat het zo vanzelfsprekend voor je is.

Je talent werkt alleen in relatie met de ander. Door je er bewust van te worden en je talent te gaan benoemen, kun  je het  verder gaan ontwikkelen en kun je het meer en gerichter inzetten. Het is dan ook van grote waarde om je  talent te ontdekken. Het geeft focus aan je leven.

Ken jij jouw unieke talent? Weet je wat je waard bent? Wil jij je talent gaan ontdekken en onderzoeken? Je bent van harte welkom op onze workshop.

Kosten:  € 100,–
Eerstvolgende data & plaats: zie agenda